Porkkanalaatikolla täytetyt portobellot


Joulupöydästä jää usein yli erilaisia laatikoita. Porkkanalaatikko sopii erinomaisesti portobellojen täytteeksi. Täytetyt portobellot kruunataan pekaanipähkinöillä, sinihomejuustolla ja vaahterasiirapilla aivan uudenlaisen makunautinnon saamiseksi.

Porkkanalaatikolla täytetyt portobellot
2
30 min
4 Champ portobelloa
2 rkl vaahterasiirappia
suolaa
pippuria
200 g porkkanalaatikkoa
100 g sinihomejuustoa
1 dl murskattuja pekaanipähkinöitä

Poista portobelloista kannat, sivele lakkien sisäpuolet vaahterasiirapilla ja mausta suolalla sekä pippurilla. Täytä lakit porkkanalaatikolla ja ripottele päälle murustettua sinihomejuustoa ja pekaanipähkinämurskaa. Paista portobellot 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.