Lämpimät sienileivät


Helpot lämpimät sienivoileivät syntyvät ennen kaikkea laadukkaista raaka-aineista. Kun tarjolla on hyvää leipää, kotimaista juustoa ja herkkusieniä sekä tuoreita yrttejä, on maku kohdillaan vaikkei varsinaisia ainesosia hirveästi tarvitakaan.

Lämpimät sienileivät
2
20 min
150 g kuttucheddar-juustoraastetta
1 luomukananmuna
4 siivua kotimaista hapanjuurileipää
4 isoa Champ-herkkusientä
½ punasipuli
2 oksaa lehtipersiljaa
1 oksa rosmariinia
10 ruohosipulin vartta
mustapippuria
suolaa

Sekoita juustoraaste ja kananmuna ja levitä seos leipäviipaleille. Asettele juustomassan päälle viipaloidut herkkusienet, ohueksi siivutettu punasipuli ja hienonnetut yrtit. Rouhi päälle mustapippuria ja mausta suolalla. Paista 200 asteisessa uunissa n. 10 min tai kunnes juusto ja herkkusienet ovat ruskistuneet.