Portobello -toast


Portobello -sieni sopii mainiosti paistettaviin ruokiin. Se sopii esipaistettuina toastin väliin antamaan leipään ruokaisuutta ja makua. Nopeasti valmistuvat portobellotoastit sopivat mainiosti illanistujaisiin pieniksi dippailtaviksi suupaloiksi.

Portobello -toast
4
30 minuuttia
1 rasia Champ Portobelloa
8 siivua paahtoleipää
1prk punaista pestoa
100g palvikinkkua
4 siivua cheddarjuustoa
50g majoneesia
50g maustamatonta jogurttia
suolaa
mustapippuria myllystä

Viipaloi sienet ohuiksi siivuiksi. Voitele paahtoleivät pestolla. Täytä neljä leivistä kinkulla, cheddarjuustolla ja sienillä. Laita toinen leipä täytteiden päälle. Sekoita majoneesi ja jogurtti keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.
Valmista leivät voileipägrillissä tai uunissa 200 asteessa. Toastit ovat valmiit, kun juusto alkaa sulaa ja leipä saa kauniin värin.

Tarjoa portobellotoastit jogurttimajoneesin kanssa.