Emmental-juustolla maustettu perunalaatikko


Emmental-juustosta ja kananmunasta perunalaatikon pinnalle valmistettava kuorrute maustaa ja tuo suutuntumaa jo ennalta maukkaaseen kokonaisuuteen. Kuorrute on helppo valmistaa ja voit maustaa sitä erilaisin yrtein. Muista ottaa perunalaatikko sulamaan jääkaappiin edellisenä päivänä.

Emmental-juustolla maustettu perunalaatikko
4
45 min
1 pkt Kymppi Perunalaatikko
Kuorrute
150 g Emmental-juustoraastetta
2 kananmunaa
3 rkl Vihreä Keiju -persiljaa hienonnettuna
½ tl mustapippuria rouhittuna

Sekoita kulhossa kuorrutteen ainekset yhteen. Levitä kuorrute tasaisesti perunalaatikon pinnalle ja paista uunissa 175°C asteessa noin 35 minuuttia. Anna laatikon levätä hetki ennen tarjoamista.